Πώς να Συνδρομή IPTV

choice device
enter MAC
register iptv
info send EMAIL
Επιλογή συσκευής
Επιλέξτε τη σωστή συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, εάν χρησιμοποιείτε MAG ή STB τότε θα πρέπει να προσθέσετε διεύθυνση MAC. Άλλες συσκευές χρησιμοποιούν μόνο αρχεία m3u ή m3u8.
Εισαγάγετε το MAC σας
Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή MAG ή STB χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση MAC, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση MAC στο πλαίσιο εγγραφής, με την τυπική σύνταξη 6 ζευγών ψηφίων και άνω τελεία.
Μήνυμα επιτυχίας
"Παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε το ψεύτικο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ευχαριστώ". Δεν δεχόμαστε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε το πραγματικό email σας για να εγγραφείτε στο web αν το email σας είναι πραγματικό, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί αυτό το μήνυμα απλά να μας ενημερώσετε. Θα το διορθώσουμε.
Ελέγξτε το email σας
Κάντε λήψη ή αντιγραφή συνδέσμου M3u ή M3u8 και στείλτε στον πελάτη, επιλέξτε το σωστό πακέτο όπως φαίνεται στον εικονογραφημένο οδηγό, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το καλύτερο.

Αποκτήστε μια καλύτερη συνδρομή IPTV

Msgstr "Το STB σας μπλοκάρεται. Αυτό σημαίνει ότι η διεύθυνση MAC σας δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή MAG, κουτί Dreamlink ή εφαρμογή STB βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση MAC που συμπληρώνετε είναι σωστή.

Χρησιμοποιείτε τη λίστα M3u αλλά τώρα θέλετε να την αλλάξετε σε Portal ή αντίστροφα και αναρωτιέστε ότι μπορείτε να το κάνετε ή όχι. Σίγουρα μπορείτε να το κάνετε αλλά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, θα το αλλάξουμε για σας

"Παρακαλώ μην χρησιμοποιήσετε το ψεύτικο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ευχαριστώ". Δεν δεχόμαστε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε το πραγματικό email σας για να εγγραφείτε στο web αν το email σας είναι πραγματικό, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί αυτό το μήνυμα απλά να μας ενημερώσετε. Θα το διορθώσουμε.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα περισσότερες από μία συσκευές, πρέπει να πάρετε μια δεύτερη συνδρομή.

IPTV Greek IPTV Δοκιμή Συνδρομής Δωρεάν 48 Ώρες

/ /
choice device

Παρέχουμε 7300 κανάλια IPTV Subscription και 9600 VOD (δωρεάν δοκιμή IPTV 48h δωρεάν).

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο BestbuyIPTV, μεταβείτε στη διεύθυνση https://bestbuyiptv.com και εγγραφείτε. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό με το BestBuy IPTV. Ρυθμίστε έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό σε λίγα λεπτά με αυτά τα απλά βήματα. Τα παρακάτω βήματα εξηγούν πώς να ολοκληρώσετε τη δημιουργία μιας συνδρομής IPTV Bestbuy IPTV.

Για να δημιουργήσετε μια δωρεάν συνδρομή IPTV για 48 ώρες:

Βήμα 1. Επίσκεψη Δημιουργία συνδρομής IPTV  για έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό.

IPTV Free Trial 2019 In Here <<<
Βήμα 2. Εισαγάγετε το email σας στην ενότητα Email.
Βήμα 3. Επιλέξτε τη συσκευή σας.

choice device

Εάν χρησιμοποιείτε τη συσκευή MAG. Εισαγάγετε τη διεύθυνση MAC σας κάτω από την ενότητα MAC.

enter MAC

Βήμα 4. Το Bestbuy IPTV εκτελεί έλεγχο Captcha για να επαληθεύσει ότι δεν ρυθμίζετε εφαρμογές μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας. Ελέγξτε ότι δεν είμαι ρομπότ και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή. Τώρα μπορείτε να δείτε την ειδοποίηση στην οθόνη σας: “Ευχαριστούμε για την εγγραφή. Τα στοιχεία σας έχουν σταλεί στο email σας.

register iptv

Το σύστημά μου θα στείλει αυτόματα τον δοκιμαστικό λογαριασμό IPTV Subscription με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Παρέχουμε δωρεάν δοκιμή IPTV για τη δοκιμή σας προτού το αγοράσετε. Ελέγξτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να δείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού εγγραφείτε ως συνδρομή IPTV, μπορείτε να εγγραφείτε.

info send EMAIL

—————- Για να συνδεθείτε χρήστης: —————-

Βήμα 1. Πηγαίνετε στο

IPTV Free Trial 2019 In Here <<<
Βήμα 2. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη (τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) και τον κωδικό πρόσβασής σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλήκτρο LOG IN

login iptv

Όταν συνδεθείτε με λογαριασμό IPTV, θα λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας λήξης της ισχύος σας, είστε M3U κατάλογος για Kodi, VLC, Smart TV, iPhone, Ipad, Apple, …

info iptv

Αν χρησιμοποιείτε συσκευή MAG, δεν χρειάζεστε αρχείο M3U. Σας στέλνουμε Portal for MAG and STB: http://premium-iptv.link:6969/c

info iptv MAG

Μετά την 48ωρη δωρεάν δοκιμή, μπορείτε να αγοράσετε την εγγραφή IPTV στη σελίδα μας http://bestbuyiptv.net/pricing/. Μια ετήσια συνδρομή IPTV είναι 70 USD.
Προσοχή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία σύνδεση ταυτόχρονα. Αν χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα περισσότερες από μία συσκευές, όλο το κανάλι θα παγώσει και θα απορυθμίσει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε δύο συσκευές ή περισσότερες, παρακαλώ αγοράστε μια διαφορετική συνδρομή.

Πηγαίνετε στον ιστότοπο:

IPTV Free Trial 2019 In Here <<<.
.

TAG: iptv οι καλύτεροι, οι καλύτεροι πάροχοι υπηρεσιών iptv 2018 αναθεώρηση, η καλύτερη uk iptv υπηρεσία, η καλύτερη uk iptv, η καλύτερη υπηρεσία iptv για mag 254, iptv συνδρομή.

Contact us for more information:

Email: [email protected]

Skype: live:bestbuyiptv.com

Youtube: Youtube.com/c/Bestbuyiptv

You can read more: Abonnement IPTV | IPTV Channels | IPTV Reseller | IPTV Greek | IPTV Premium 

TAG: greek iptv, iptv greek free, iptv greek nova ote free, iptv greek channels, greek iptv nova ote, iptv greek channels m3u 2017, greek iptv nova ote free, iptv greek nova ote, iptv m3u playlist greek, free iptv greek channels  lista iptv

 

TOP
Translate »

Pin It on Pinterest